DDCountry.no


Spellemannsprisen trofe

Spellemann til NRK

På forsiden akkurat nå

Det er nå avgjort at Spellemann 2011 vil bli vist på NRK1 vinteren 2012. Dette blir første gang siden 2002 at Spellemannshowet vises på statskanalen.
Styreleder i Spellemann, Marte Thorsby, uttaler:
«Vi har hatt et godt samarbeid med TV2 de siste ni årene, og de har vært en sterk bidragsyter til å bringe Spellemann frem dit vi er i dag. Men da muligheten til å samarbeide med NRK igjen meldte seg, passet dette godt inn i vår langsiktige strategi om å hele tiden fornye oss og fortsette å tilby et produkt som både musikkbransjen og publikum setter pris på.»
Også NRK er fornøyde med å få Spellemann tilbake på sin kanal.
«Norsk musikk er en viktig del av NRKs daglige tilbud til publikum. Spellemann har presentert spennende tanker rundt fornyelse, og vi er glade for å samarbeide med Spellemann igjen», sier Arne Helsingen, TV-sjef i NRK.

DD føyer til at dette kanskje kan være med på å heve standarden igjen. De siste årene har det vært en trist opplevelse å bivåne sendingene, som både i produksjon og innhold har blitt dårligere og dårligere!

Påmeldingen til Spellemann 2011 starter i slutten av september.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.