DDCountry.no


Cindy nådde ikke helt frem i The Voice

Cindy Kvinlaug: Det var stor stas med Hanne Sørvåg

På forsiden akkurat nå

TV2 `s ”The Voice” har blitt et svært populært program, og deltakere fra hele landet har stilt til audition for å prøve sitt sangtalent for de fire mentorene, Hanne Sørvåg, Magne Furuholmen, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Country artisten Cindy Kvinlaug var en av deltakerne som fikk prøve seg.

Nye utfordringer
Cindy som til daglig jobber på en fiskefabrikk i Lindesnes sier til DD at selv om hun trives i jobben sin, er det musikken hun virkelig ønsker å leve av.
– Jeg meldte meg på The Voice for det virka som et litt anna konsept enn andre musikk-konkurranser, og jeg følte at det kunne hjelpe meg videre mot min store drøm. Har følt at livet har stått litt stille i det siste, og trengte mildt sagt et spark i ræva for å komme meg på rett vei igjen.
– Konseptet er bare helt enormt! Det er ekte, nært og mentorene ønsker virkelig å jobbe med deg, å forme deg til den artisten du ønsker å være.
Stor stas med Hanne
Da Cindy opptrådte med Dolly Parton låta ”Jolene” på audition var Hanne Sørvag rask på knappen og valgte med country jenta videre, og Cindy ble ekstra glad for at det var nettopp Hanne som snudde seg i stolen.
– Det ble litt sånn skrekkblanda fryd da jeg skulle opptre, for hun snudde seg så fort at jeg fikk helt blackout. Husker ingenting av hvilke vers jeg sang, eller om jeg glemte det siste refrenget, sier Cindy og ler. Har grua meg fælt til å se det på tv. Jeg hadde håpet veldig på at Hanne skulle snu seg, og det derfor ble det ekstra stas når ønsket gikk i oppfyllelse.
– Hanne er låtskriver og har masse gode kontakter i bransjen. Hun er også en veldig flott, snill og god person som det er en stor glede å få inspirasjon og lærdom fra. Hun kan virkelig hjelpe meg fremover med både tekster, sceneopptreden og mange gode musikalske råd.
Les hele artikkelen i De Danseglades aprilnummer

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også