DDCountry.no


Cindy Kvinlaug

Cindy Kvinlaug: Fikk skikkelig støtte fra hjembygda

På forsiden akkurat nå

TV2 `s ”The Voice” har blitt et svært populært program, og deltakere fra hele landet har stilt til audition for å prøve sitt sangtalent for de fire mentorene, Hanne Sørvåg, Magne Furuholmen, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Cindy er fra den lille bygda Kvinesdal i Vest-Agder. Stedet er kjent for sin country-interesse og har fostret mange utøvere i sjangeren. Bygda er stolt av Cindy og lykkeønskningene har haglet inn både på tlf og facebook.
– Oppmerksomheten rundt dette fra folk har vært veldig rørende. Jeg har alltid visst at jeg har mange gode venner, og bor i ei fin bygd, men en slik overveldende støtte hadde jeg aldri forventa. Det å vite at en har så mange i ryggen, som har troa på deg er helt fantastisk, og det gir meg enda mer inspirasjon til å fortsette. Musikk er livet mitt, og det er dette jeg ønsker å gjøre.

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også