DDCountry.no


Cindy Kvinlaug

Cindy Kvinlaug var med i The Voice

På forsiden akkurat nå

TV2 `s ”The Voice” har blitt et svært populært program, og deltakere fra hele landet har stilt til audition for å prøve sitt sangtalent for de fire mentorene, Hanne Sørvåg, Magne Furuholmen, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Country artisten Cindy Kvinlaug var en av deltakerne som fikk prøve seg.
Cindy som til daglig jobber på en fiskefabrikk i Lindesnes sier til DD at selv om hun trives i jobben sin, er det musikken hun virkelig ønsker å leve av.
– Jeg meldte meg på The Voice for det virka som et litt anna konsept enn andre musikk-konkurranser, og jeg følte at det kunne hjelpe meg videre mot min store drøm. Har følt at livet har stått litt stille i det siste, og trengte mildt sagt et spark i ræva for å komme meg på rett vei igjen. (Tekst: Laila Røynestad)
Les resten av artikkelen i De Danseglades aprilnummer

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også