DDCountry.no


Hege_Oversveen (5)

Hege Øversveen en countryentusiast

På forsiden akkurat nå

Jenta med den særegne stemmen som trollbandt Hanne Sørvåg gjennom vårens The Voice. Hege Øversveen har noe, mange andre ikke har. Men først og fremst har hun et hjerte som banker for countrymusikken.
– Jeg er vel over gjennomsnittet glad i countrymusikk, og lytter på alt fra Taylor Swift, Dixie Chicks og The band Perry til Dwight Yoakam og Alan Jackson. Så lenge sangen har en god melodi og/eller den har en god tekst, så liker jeg den. De to førstnevnte her må nok sies å være mine favoritter, det er to sterke artister som har utrolig fengende låter.
– Tidligere så trodde jeg ikke country miljøet var så stort i Norge. Men etter hvert som jeg har spilt mye rundt, og har blitt kjent med flere folk så merker jeg at det er mange country artister der ute som jeg ikke kjente til. Det er også et ganske bra country miljø i Oslo og på Sørlandet. Jeg tror allikevel at nordmenn kommer til å få opp øynene mer for country etter hvert. Og det har jeg et stort ønske om å være med å bidra til at de gjør. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Presse)

Les resten av artikkelen i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også