DDCountry.no


Hege_Oversveen (1)

Hege Øversveen – en gla` sangfugl

På forsiden akkurat nå

I vår ble hele Norge kjent med gla` jenta Hege Øversveen i TV2 programmet ”The Voice”. Kokken fra Biri har levert sterke musikalske bidrag, og fått tillitt både fra mentor og tv-seerne.

Musikalske gener
Hege elsker musikk, og kommer fra en svært så musikalsk familie.
– Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, og helt siden jeg var liten og opptrådte sammen med bandet til faren min har jeg elsket å stå på scenen. Jeg er oppvokst i en veldig musikalsk familie, og familieselskapene våre er ofte fylt med musikk og god stemning. Da jeg var 20 år begynte jeg å spille gitar. Noen år etter skrev jeg min første sang, og siden da har jeg vært hekta. Det å få stå på en scene å formidle musikk er noe som gir meg stor glede i livet, og når jeg i tillegg skriver musikken selv, så blir det veldig nært. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Presse)

Les resten av artikkelen i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også