DDCountry.no


Hege Øversveen WEB

Hege Øversveen har planene klare

På forsiden akkurat nå

Når ”The Voice” eventyret er over har Hege planene klare. I 2011 dro hun til Nashville for å spille inn et debutalbum, men pga dårlig tid ”over there” ble ikke produktet helt som hun hadde ønsket. Låtene ligger derimot klare, og Hege gleder seg som en unge til å få de ut til det norske folk.
– Jeg gleder meg veldig til å presentere mitt eget materiale for publikum. Mange sier jeg har min egen stil, og det er noe jeg setter stor pris på å høre. Man kan vel si at jeg balanserer det mellom country, rock til pop. En blanding av Dixie Chicks og Taylor Swift kanskje.

– Selv om The Voice har tatt meg et enormt skritt fram i forhold til å få navnet mitt kjent, så har jeg allerede i et par år nå jobbet hardt for å danne meg en artistkarriere. Planen videre er å fortsette som det jeg har gjort. Spille for folk, og kose meg med musikken. Jeg har alltid hatt store drømmer og ambisjoner, og mener det er en veldig viktig faktor i forhold til det og faktisk lykkes. Man må ha tro på eget produkt og det man driver med. Jeg har lenge hatt en drøm om å bo i Nashville for å skrive låter sammen med dyktige låtskrivere og utvikle meg selv på det området, så det håper jeg å få til i tiden som kommer. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Presse)

Les resten av artikkelen i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også