DDCountry.no


- Brad Paisley kommer igjen til Norge. (Foto: Randy Miramontez / Shutterstock.com)

Brad Paisley tilbake til Norge

På forsiden akkurat nå

Det er bare å sette av datoene med en eneste gang. 19. og 22.mars 2014.

Da blir det igjen mulighet til å oppleve en av verdens hotteste countrystjerner når Brad Paisley og hans band igjen gjester landet.

Denne gangen har han med seg Chris Young på sin «Beat This Winter Tour 2014», og det hele starter på Zetlitz i Stavanger konserthus onsdag 19.mars, før hele følge setter kursen mot Oslo Spektrum i tigerstaden med konsert den 22.mars. Etter dette er det to opptredener i Sverige i løpet av de neste fire dagene, med konsert i Gøteborg den 23. og Stockholm den 25.mars.

Det er fjerde gang Brad Paisley stopper i Norge, og andre gang i Stavanger. Under fjorårets turné spilte han på Dnb arena for et stort og begeistret publikum.

Med ti album  i bagasjen, inklusivt juleplaten fra 2006, har artisten opparbeidet seg et stort og rikholdig låtarkiv, til stor glede fansen. Siste plate ut er «Whellhouse» som ble lansert 9.april i år. Tilsammen har Paisley solgt mer enn 12 millioner album, og toppet Billboards countryliste i USA 18 ganger fra den første utgivelsen kom i 1999.

Chris Young er kanskje mer ukjent, men ikke desto mindre har han allerede gitt ut fire album siden han ble oppdaget under Nashville Star i 2006. Sist ut er plata «A.M» som ble sluppet 13.mai i år.

Så en gledelig nyhet for alle fans av Vassendgutan. Bandet blir å varme opp publikum under konserten i Oslo Spektrum!

Tekst: Knut E. Sandersen

Knut E. Sandersen

Les også