DDCountry.no


The European highwaymen Web  (1)

Hyllest til Kris Kristoffersen

Norsk, Nyheter
På forsiden akkurat nå

Arly Karlsen, Ove Støylen og Gunnar Thommesen utgjør den populære trioen The European Highwaymen. Trioen utfyller hverandre veldig bra musikalsk. Fra Ove Støylens lyse fraseringer til Arly Karlsens følelsesladede baryton, samt G.Thomas’ varme stemmeklang dannes et
nytt uttrykk som blir umiskjennelig; The European Highwaymen.
– Vi har visst om hverandre lenge, men vi var egentlig bare på hils og traff hverandre tilfeldig både på riksveiene og Europa veiene. Navnet ble liksom til utav disse tilfeldige møtene mellom spellemenn langs landeveien.
– Det skjedde noe magisk for oss da vi spilte sammen på Silkeborg country festival i Danmark i 2006. Vi fikk ”scene-tenning” alle tre og laget et spontant og humoristisk country show. Publikum reagerte umiddelbart med trampeklapp, så den typen show og stemning var noe vi ville bevare og bygge videre på. Vi er ulike både i stemme og bakgrunn, men kjærligheten for det å formidle en country sang er felles. Vi har hver vår måte å formidle på og dermed håper vi kanskje historien i låtene blir enda mer spennende fortalt.
Velfungerende samarbeid
Trioen trives veldig godt sammen, og har stadig nye planer på tapetet.
– Vi koser oss i hverandres selskap og blir som barn igjen både på scenen og bak kulissene. Vi har det fantastisk gøy sammen og hjelper hverandre både musikalsk og kameratslig. Siden vi alle tre «sogner til» Arendal/Frolands skatteinnkreverkontor er det fort gjort å møtes og skrive sanger sammen, planlegge neste konsert og ikke minst neste USA tur. (tekst: Laila Røynestad, foto: Presse)
De Danseglade portretterer ulike artister i hvert nummer av bladet, og bare deler av dette publiseres på våre nettsider. Resten av denne saken kan du lese i De Danseglades februarnummer. Klikk HER for å tegne abonnement i dag!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.