DDCountry.no


131004_Sarpsborg Foto Arnfinn Borge (3)

Med Steff Nevers i Sarpsborg

På forsiden akkurat nå

Første fredagen i oktober var det countryartisten Steff Nevers med Tommy Danielsen på bass fra bandet Hired Guns on the Road og Sander Zamon på trommer, som underholdt de rundt førti som hadde funnet veien til Melkefabrikken.
Steff Nevers med følge entret scenen ved elleve tiden og holdt det gående frem til halv to. Publikum koste seg ved bordene og noen prøvde ut dansegolvet, og etter hvert fikk Steff dem med seg på litt allsang. Lydmann Tobias Larsen fra Oslo gjorde jobben sin perfekt med meget god lyd. Det kom etterhvert mange gode låter som 300 Horses, One beer a Day, The Gambler m.fl. Synd at ikke flere kjente sin besøkelsestid denne kvelden for å høre en artist som er nominert til ”European Country Artist of the Year” av BCMA (British Country Music Awards). Vi i DeDanseglade krysser fingrene for at han får prisen hjem til Norge, hvor han også har to nominasjoner til Spellemannsprisen.
Steff Nevers er fra Geithus i Modum, og interessen for musikk var stor da han allerede som barn begynte å spille fiolin. Senere ble det gitaren som gjaldt, og i 2002 endret han musikkstil og baserte seg på country. I 2007 dro han til USA for å realisere sin store drøm om å spille inn et country-album med de beste musikerne i Nashville. Vi snakker da blant annet om Alan Jackson, Toby Keith og Garth Brooks, og da albumet ”Closest To My Heart” kom ut ble det rost opp i skyene av kritikerne. I 2008 fikk han platekontrakt på albumet fra Universal Music og overrasket dermed mange av de store aktørene. Albumet kom ut på markedet i 2009 og solgte til gull på kort tid, det gikk dessuten rett inn på VG lista og var der i hele ni uker. Albumet ble også sluppet ut på det internasjonale marked og han ble kalt Norges første country artist. Om ikke lenge skal albumet også utforskes på det amerikanske markedet. Steff Nevers har også turnert i Europa og han ble personlig forespurt av Toby Keiths om å være support.
På Melkefabrikken hadde han med seg på trommer Sander Zamon og bassisten i Hired Guns On the Road, som består av følgende medlemmer:
Tommy Danielsen (bass), Lasse Wahl (trommer), Endre Christiansen (piano & orgel) og Tore Blestrud (steal gitar). Til sist en stor takk til Steff, Tommy og Sander for en flott kveld med flott countrymusikk og til lydmannen for perfekt lyd.
Tekst/Foto: Arnfinn Borge

131004_Sarpsborg Foto Arnfinn Borge (2)
131004_Sarpsborg Foto Arnfinn Borge (3)
131004_Sarpsborg Foto Arnfinn Borge (4)
131004_Sarpsborg Foto Arnfinn Borge (1)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også