DDCountry.no


Mona-Jill WEB

Nytt tilskudd: Mona-Jill Band

På forsiden akkurat nå

Mona-Jill Band ble startet som et musikkprosjekt av Bjarte Haugen og Marion Sandvik våren 2013. Begge to hadde hatt fartstid med blant annet Steinar Engelbrektson Band, men var da klar for realisering av eget bandprosjekt. Med seg på laget fikk de Jan Espen Rolid fra Rendalen og Jan Karsten Einang fra Isfjorden.

Vokalisten og eneste jenta i gjengen, er Mona-Jill Knapp Forssen fra Lycksele i Sverige. Foreløpig er hun et ubeskrevet blad på musikkhimmelen, men det er forventninger om at hun fort vil vokse inn i rollen som en naturlig frontfigur og vokalist i det nye bandet, Mona-Jill Band.

Med på laget har de også fått med seg Rogeir Haugen som skal fungere som manager og markeds kontakt utad, og dessuten skal han i stor grad delta i skriving av låter til bandet. Rogeir er for øvrig tvillingbror til Bjarte som spelar i bandet, og begge to har i mange år levert låter til de fleste kjente banda i Norge innanfor sjangaren Country/Danseband.

Bandet har lagt seg i krysningen mellom danseband og country, og det som vil være kjennemerke for bandet er at mye av stoffet er selvskrevet. I tillegg til interne musikalske krefter har bandet knyttet til seg dyktige folk i flere ledd. Nevnes kan produsent og låtskriver Jakup Zachariassen fra Færøyane.

Tekst: Roland
Pressefoto

Les også