DDCountry.no


The European highwaymen Web  (1)

The European Highwaymen

På forsiden akkurat nå

Sørlandskysten er kjent for sine vakre viker, hvite hus, herlige temperaturer og ikke minst huser den noen av landets fremste country artister. Arly Karlsen, Ove Støylen og Gunnar Thommesen (G.Thomas) utgjør den populære trioen The European Highwaymen.
I skrivende stund har trioen akkurat hatt release av sin debut plate ”Spinning” på Kilden i Kristiansand. Vi tok oss en prat med G.Thomas for å bli litt bedre kjent med denne spennende gjengen.

Startet som en hyllest
I anledning en hyllest til Kris Kristoffersen på hans 70 års dag, trådte disse artistene til med et lite samarbeidsprosjekt, noe som viste seg å bli starten på et spennende konsept.
– Vi laget et arrangement sammen på Quality Hotell i Sørlandsparken, og da så vi hvor stor interesse det var blant folk for dette samarbeidet, som egentlig startet litt tilfeldig. Det kom masse folk, og tonen mellom artister, musikere og publikummere var god så vi fant ut at dette var et konsept vi ville spinne videre på. (tekst: Laila Røynestad, foto: Presse)
De Danseglade portretterer ulike artister i hvert nummer av bladet, og bare deler av dette publiseres på våre nettsider. Resten av denne saken kan du lese i De Danseglades februarnummer. Klikk HER for å tegne abonnement i dag!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også