DDCountry.no


(Foto: Randy Miramontez / Shutterstock.com)

Uroet over nettutvikling

På forsiden akkurat nå

Norgesaktuelle Brad Paisley tror at «cyber»-verden er å viske ut grensene mellom folks fantasi og virkelighetsoppfatning.

«Jeg er blitt mye mer oppmerksom over hvordan . . . online-verden har begynt å ta over virkeligheten ,» fortalte Paisley nylig avisen The Tennessean .

Han brukte trolig internett som inspirasjon for hans 2007 hit «Online», og seks år etterpå har Paisley selv fått føle rykteflommen på nettet. Blant annet rykter om at han var utro mot sin kone med CMA medarrangør Carrie Underwood.

Paisley har også fått kraftig på pukkelen for låten «Accidental Racist».  Paisley sier han håpet sangen skulle bedre forholdene for og mellom raserelasjoner. Sangen skapte ikke furore før den ble lansert , men etter at den ble sluppet begynte Paisley for å se den han kaller «de mest negative tingene du kunne skrive om noen» på nettet .

«Det er sprøtt.  Jeg har aldri hørt en eneste person si noe slikt ansikt til ansikt, og spørsmålet mitt blir derfor: Hva er virkeligheten? Er det de folkene på nettet som skriver disse tingene som er skremmende, eller er det virkeligheten at de menneskene som står der og ser deg i øynene og ikke si noe?»

«Det er rart. Det føles som enkeltes behov for oppmerksomhet har akselerert dette året, og det på en måte jeg aldri har sett før» legger Paisley til.

Til tross Paisleys negative opplevelser for hva som har skjedd med ham på nettet i år , så sier han at han har kommet styrket ut av det.

«Den slags kan bare skje en gang, og det har gjort meg mer tykkhudet» sier han av kommentarene mot «Accidental Racist».

«Jeg ønsker ikke å oppleve noe sånt igjen, og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre. Rett og slett fordi jeg sannsynligvis ikke vil bry seg om å bli verbalt banket opp.»

Hva mener dere lesere? Har tonen på facebook og andre diskusjonsforum blitt tøffere den senere tiden?

SE OGSÅ HILSEN FRA BRAD PAISLEY TIL FANSEN I NORGE OG SVERIGE!

Knut E. Sandersen

Les også