DDCountry.no


Vassendgutane WEB 2013  (1)

Vasser i gull og platina

På forsiden akkurat nå

De vestnorske herrene i Vassendgutane er alltid beredt til å lage liv og moro på spillejobber rundt om det ganske land, og deres publikum strømmer til for å være med på moroa. Bandets nye plate, ”Hesteslepp”, har solgt til gull på omtrent fire uker, noe spillemennene er stolt over. Nå kan også bandet banke i bordet med romslige antall nedlastinger av musikken deres på internett.

Siste: Albumet «Hesteslepp» har n solgt til platina

Les saken i De Danseglades juninummer 
DD har fått snakket med tekst- og musikkforfatterne i Vassendgutande, Sindre Aam og Arthur Johan Bjørdal, under deres promoteringstur i Oslo i mai. Samtalen foregår over telefon der Sindre og Arthur har telefonen på høyttaler. Med deres klingende vestnorske dialekt, iveren og humoren kan det til tider være vanskelig for en som ikke er så familiær med målet, men konsentrasjonsrynkene i pannen min hjelper meg til å holde fokus.

Følg oss på FACEBOOK

Gutta er i godt humør, og det har de all grunn til å være. Salget av plata ”Hesteslepp” har galoppert over målstreken på over 20.000 solgte eksemplarer, og hele Norges land vil ha en liten bit av det populære bandet. (Tekst: Merete Evertsen, foto: presse, Anne Karin Eikeland)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Hinnøyfestivalen der country og dansefolk møtes

Vassendgutane består av:
Sindre Aam, bass og vokal
Arthur Johan Bjørdal, akkustisk gitar og vokal
Ernst Brune, trekkspill og spillopper
Rune Brautaset, akkustisk gitar og vokal
Alf Rune Melby, steelgitar
Kim Erik Lillestøl, trommer og vokal
Frank Willy Utgård, elgitar og vokal

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også