DDCountry.no


don williams

Balsam for sjelen

På forsiden akkurat nå

Don Williams, mannen med bass-baryton stemmen og kjent for låter “Tulsa Time” og “I recall a gypsy woman” slapp for få dager siden et nytt album, Reflections.

Denne gangen har «The Gentle Giant» plukke sanger fra noen av hans favoritt låtskrivere, deriblant Merle Haggard, Jesse Winchester og avdøde Townes Van Zandt.

Han har holdt på siden starten av 70-tallet, og selv om han kanskje ikke er kjent som en fornyer av countrymusikken så er hans ballader veldig populære. Faktisk har han hatt hele 17 nummer en hits.

don williams coverDen siste platen, Reflections, er en regelrett nytelse om du bare vil nettopp det tittelen legger opp til. Reflektere.

Reflections viser at Williams fortsatt har et meget godt øre som finner frem til sanger som vil berøre de som som lytter til han. Som han selv sa om utvelgelsen av sangene til plata: “Det eneste kravet jeg har for de sangene som jeg plukker ut at de treffer meg umiddelbart, og at det forhåpentligvis også vil gjøre det med andre som hører dem av meg”.

Så det er bare å legge seg godt til rette i godstolen og bare nyte.

Terningkast: Fire

Du kan høre låte «Talk is Cheap» her på Soundcloud. 

 

Knut E. Sandersen