DDCountry.no


Bøgdabråk_web

Bøgdabråk - trøndersk countryrock

På forsiden akkurat nå

Bøgdabråk bygger opp under den tradisjonelle trønderfest-kulturen, og har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte. Bandet består av Leif Inge Hopstad på vokal, Morten Kallar på gitar, Morten Lerstad på bass og Robert Myrhaug på trommer, opererer hovedsakelig innen countryrock-sjangeren.

Med en enorm stå-på-vilje har Bøgdabråk totalt lagt bak seg rundt 400 konserter, og alle som har fått oppleve dem på en scene vet at de leverer god stemning! Med sin tilstedeværelse har de blitt populære på tvers av både alder og sosial status. Bandet ble startet opp i 2001, men det skulle gå to år før de holdt sin første konsert i hjembygda i 2003. Bøgdabråk synger på dialekt og har til nå gitt ut to album. Debuten «Livet Som Ung» ble sluppet i 2008, mens oppfølgeren «Sladder» så dagens lys i 2010.

Vokalist Leif Inge Hopstad har skrevet og produsert alle bandets låter. Det er dessuten laget flere musikkvideoer, og blant dem har «Dæ æ håpe på», «Sånne Kara» og «Hattkaill» vært mye spilt på Dansefot Jukebox på NRK1.»

Her er videoen fra låta «Dæ e håpe på»

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også