DDCountry.no


Harlekin (2)

Countrybandet Harlekin

På forsiden akkurat nå

Bandets medlemmer ønsker å utvide sitt revir, og etter fantastiske tilbakemeldinger fra dansetilstelninger både ute og inne, og ikke minst fra et countryelskende publikum på Skjåk countryfestival i sommer, er de rede for nye publikummere. Enten det er til dans, konserter eller festivaler.

Bandet har seks medlemmer som alle har countrymusikk som sin lidenskap og store hobby. Med to vokalister som må være blant landets beste, blir en opptreden av bandet veldig variert.

Bandets mannlige vokalist (og gitarist), Tore Rønsåsbjørg, har tross sin unge alder oppnådd å få tilnavnet Brad P. av et countryelskende publikum. Intet dårlig skussmål det.

Bandets kvinnelige vokalist, Grete Bogen, er jo velkjent for danseglade publikummere gjennom radio/TV og for sine tidligere utgivelser av dansemusikk. Nå er det countrymusikk for alle penga.

Ellers består bandet av veldig rutinerte musikere fra en lang rekke av Midt-Norges gode band oppgjennom tidene, som nå har kommet sammen for å rendyrke et countryrepertoar det swinger av.

Vegard Fossen er også gitarist og korgutt. Morten Husby er bandets bassist. Håvard Wenaas er bandets eneste «ikke-trønder», men trakterer sine tangenter på en utmerket måte, i tillegg til å være korgutt. Inge Warankov er trommis og også korgutt.

Bandet har nå bestemt seg for å gå i studio med både sjøllaga låter og annet, så følg med i tiden fremover.

Harlekin (1)
Harlekin (3)
Harlekin (4)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.