DDCountry.no


Foto: Marit Lystad Johansen

Crashville ute med ny singel

På forsiden akkurat nå

Ørstabandet Crashville har fått med seg Liv Marit Vedvik på sin nye singel «Aldri ei tåre», og nå venter opptreden på NRK P1 Nitimen onsdag 26.februar og «God Morgen Norge» torsdag 27.mars.

Bandet som i starten livnærte seg på coverlåter kom i 2011 ut med egen skive, og fikk god respons på det arbeidet som ble gjort på «Fyrste Reis». At bandet henter mye inspirasjon fra sitt nærmiljø er det liten tvil om. Hederssangen ”Ein pensjonerte kar” til pensjonistene ved Ørsta Stål er godt eksempel på det. Gutta syner på klingende Ørstadialekt og har som mål å spre musikken utover det ganske land.

I oktober i fjor kom singelen «Aldri ei tåre» hvor altså Liv Marit Wedvik er med. Trommeslageren Øystein Nybø har skrevet teksten og sammen med Svein Ivar Holen (vokal/giar), Hans Christian Humberset (el-gitar) og Tom André Holen (bass) kom melodien også på plass.

«Aldri ei tåre»

Låta, en rolig ballade, funker godt for min del. Får en følelse av Hellbillies møter Olav Stedje i denne låta, og når Hellbillies er blitt kåret til Norges beste liveband så skulle det borge for kvalitet. Teksten kommer godt frem, og jeg liker gitarspillet og valget av akkordene som gjort. Gleder meg til å høre neste fulle skive, for denne står til en terningkast fire for min del. (Knut E. Sandersen – DDCountry)

Klikk her for å høre låten på Wimp

Knut E. Sandersen