DDCountry.no


fjordline

Fjord Line samarbeider med Countryfestivalen i Seljord

På forsiden akkurat nå

– Countryfestivalen i Seljord og Seljordfestivalen har signert en samarbeidsavtale med ferjerederiet Fjord Line, melder Varden.

Countryfestivalen Seljord har signert en samarbeidsavtale med ferjerederiet Fjord Line.

– Målsetningen er å øke publikumstilfredsheten til begge parters produkt, blant annet ved å tilby festivalpublikummet mer innhold og aktivitet gjennom året, heter det i en pressemelding som Countryfestivalen i Seljord har lagt ut på sine nettsider.

-Vi ser meget positivt på dette samarbeidet, forteller festivalsjef Egil H. Moen som til sommeren leder sin 30 og 31. festival på Dyrskuplassen.

-Vårt mål er en høyere grad av synlighet og aktivitet rundt våre ruter fra Sandefjord, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Langesund til Sverige og Danmark. Vi har en plan om å etablere temacruise både for Danseband og Country, og er dermed svært fornøyd med å finne en så stabil og dyktig samarbeidspartner på land. I tillegg ser vi at festivalenes profil stemmer godt overens med vår. Som en kick-start på samarbeidet vil vi i forbindelse med billettslipp til Countryfestivalen Seljord gi bort 150 gavekort på 2-døgnscruise fra enten Langesund, Stavanger eller Bergen, forteller markedssjef Vegard Angen Johansen i Fjord Line.

Knut E. Sandersen

Les også