DDCountry.no


Hanne Sørvåg - konsert i Nevlunghavn

Hanne Sørvaag ved Mjøsas bredder

På forsiden akkurat nå

Du trenger ikke reise til sørlandet og salt sjø for å oppleve dans og countryfest i maritime omgivelser. Norges største innsjø Mjøsa har perler i strandkanten – en av dem er Viken II i Evjua Strandpark ved Skreia, sør for Gjøvik.

Viken II ble startet allerede i 2005, men de siste årene har området rundt den kjente restauranten blitt utviklet med campingplass, feriehus til leie, stor båthavn, samt en rekke aktiviteter for store og små. Eierne av plassen har hovedfokus på å legge til rette for friske og naturlige opplevelser, både når det gjelder mat og aktivitet, og siste tilskudd i parken er naturklatrejungel og bane for strandvolley. Til sammen utgjør alt dette Evjua Strandpark, og det ligger kun en drøy times kjøring nord for Oslo.Evjua

Hver sommer arrangeres en rekke konserter på brygga i Evjua Strandpark, og årets høydepunkter er Anne Nørdsti 26. juli og Hanne Sørvaag sammen med Totningen Lewi Bergrud den 2. august. Campingplassen har satt av god plass til drop-in både for bobil og vogn, så her ligger alt til rette for en frisk helgetur med både dans, god mat, fin natur og hyggelige bekjentskaper. De Danseglade kommer tilbake med stoff fra festene så følg med.  (Hovedbilde: Arnfinn Borge)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også