DDCountry.no


Lill Anita (2)

Lill Anita Synnes

På forsiden akkurat nå

Er opprinnelig normøring fra Batenfjordsøra, men flytta til Valderøya for 16 år siden. Som 16 åring starta hun egen gruppe, som fort vart populere blant ungdomen. Hun og en venninne begynte med duoen Two Hearts, og holt på med det i 5 år. De sang også inn en CD. I tillegg spilte hun også i en annen duo Stereo Flirt, sammen med Frank Fedje, og de dro rundt på Sunnmøre og spilte.

Lill Anita (1)De siste 5 årene har hun spilt alene og har trivdes med det. Hun har med seg keyboard styrer det meste sjøl. I 2005 gav hun ut CDn «Kæm bestemme», med egne sanger. Her hadde hun med Harald Synnes og Oddgeir Hatlemark. Disse er søskenbarn til faren og har alltid stilt opp for Lill Anita.
– Harald Synnes døde dessverre av kreft.

– Jeg synger og spiller og det er helt fantastisk og høre mine egne sanger bli til liv. Og uansett ka andre sier, så er det mine egne ord og følelser og ting ej har opplevd som har blitt levende.

Lill Anita er frisør, og trives med folk rundt seg.

– Jeg trives som frisør, men min store drøm er å starte en country gruppe, slik at jeg kan stå fram og synge og glede andre, avslutter Lill Anita til DDCountry.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.