DDCountry.no


Midtsommerjzz Alesund (7)

Midtsommerjazz med Hellbillies i Ålesund

På forsiden akkurat nå

Midtsommerjazz i Ålesund gikk av stabelen 23. og 24. mai. På lista av navn stod navn som Henning Kvitnes, Hellbillies, Red Hot (med the Voice-vinneren Knut Marius Djupvik), Lido Lido.
Jeg fikk med meg lørdagen og showet med den unge talentfulle romsdalingen, Knut Marius Djupvik. Ett forrykende show med energi av krutt!

Red Hot som han synger i, har 9 talentfulle musikere som det er en fryd å høre på.
Det store trekkplasteret var nok Hellbillies, ett band som synger på Halling-dialekt og som det let som alltid, skikkelig godt av. De har mange års fartstid her i landet og ett stort antall cd’er på markedet. Det var folksomt i sentrum av Ålesund denne helga, så denne festivalen er populær.

Om arrangøren Momentum
Momentium er en av Norges største festivalarrangører. I 2012 hadde dei 55.000 besøkende og arrangerte tre festivaler (Sommerfesten, Jugendfest og Midtsommerjazz). Selskapet ble etablert i 2008 og har siden den gang vokst kraftig. Nedslagsfeltet til Momentium er i all hovedsak Sunnmøre. Momentium er eid av gründerene Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård.
Hvert år organiserer Momentium cirka 1000 frivillige, disse kommer i stor grad fra lag og organisasjoner. I 2012 bidro Momentium med over 1.000.000 kroner til disse for arbeidet som ble gjort i forbindelse med festivalene. I tillegg organiserer selskapet et stort antall personlige frivillige som arbeider én dag og får en festivaldag gratis. De frivillige er helt avgjørende for det kulturelle arbeidet Momentium gjør på Sunnmøre.

Midtsommerjzz Alesund (1)
Midtsommerjzz Alesund (2)
Midtsommerjzz Alesund (3)
Midtsommerjzz Alesund (4)
Midtsommerjzz Alesund (5)
Midtsommerjzz Alesund (6)
Midtsommerjzz Alesund (7)

Torill Græsdal

Eg kjem frå fagre Sunnmøre, men bor no i Romsdalen. Eg likar å danse variert, og er også opptatt av tekstane i sangane ein dansar til. Likar å ta turar, sjå nye stadar. Familie og venar betyr mykje.

Les også