DDCountry.no


Luke Bryant kommer med ny plate i mars. (Foto: Debby Wong / Shutterstock.com)

Mange spennende utgivelser i mars

På forsiden akkurat nå

Det kommer en rekke go’biter i på platefronten i mars.

2.mars
Mandag ble «Aaron Tippin 25» som henspeil på at han nå feirer 25 år som artist. En samling av både nye og gamle sanger utgitt på hans eget Nippit Records. For de som kjøper ennå kjøper CD, så snakker vi om dobbel-CD med til sammen 25 – neppe tilfeldig antall – låter fra hans karriere. Det vil si 10 av låtene er store slagere som Tippin har stått for, mens de resterende 15 er helt nye låter. Det er faktisk første gang på seks år at Aaron Tippin slipper en ny plate. Vel verdt å få med seg.

3.mars
Ikke mindre enn tre skiver kommer ut denne dagen. Texasbanden Asleep at the Wheel kommer ut med albumet «Still the King: Celebrating the Music of Bob Wills and His Texas Playboys» som er en hyllest til ja nettopp Bob Wills (1905-1975) som herjet på scenene mellom 1929 til han la opp i 1969. 70 år lang karriere som nå Asleep at the Wheel har kastes seg over og nå relanser sanger fra.

Kelly Clarkson sitt syvende album, «Piece by Piece», kan du allerede sniklese litt på tekstene til litt på om du går inn på piecebypiece.kellyclarkson.com .

-Hver av disse tekstene leaterer seg til erfaringer jeg har gjort i livet mitt, og jeg håper at noen av disse vil bringe frem minner eller reaksjoner for dere alle sammen. Om det gjør, så vil jeg gjerne høre om det og hvorfor teksten treffer deg. Jeg kommer til å sjekke eposten og lese din historie, og det kan være at jeg tar kontakt med deg personlig for å høre mer, skriver Kelly Clarkson på sin nettside. Så vet dere det.

Sist ut denne dagen er Shania Twain med albumet «Shania: Still the One Live From Vegas». Shania Twain har opptrådd i The Colosseum at Caesars Palace i Las Vegas siden 1.desember 2012 frem til 13.desember 2014. Og det er fra dette showet at musikken er hentet. Meningen er «å ta med fansen på en spektakulær reise gjennom de ulike epokene av Shania sitt liv og karriere». Sammen med plata kommer også en DVD fra showet som hun har bidratt til i over 2 år.

10.mars
En uptempo tøff ny låt fra Eli Young Bands sin nye EP, «Turn It On» venter på fansen. Og de er det mange av, også her til lands. Med låter som «Crazy Girl», «Even if It Breaks Your Heart” og “Drunk Last Night» har de allerede rukket å få en solid fanskare.

Luke Bryan kommer også med ny plate. «Spring Break … Checkin’ Out» er hans femte plate. Spring Break er jo kjent for party, og det bærer også plata preg av. Albumet inneholder fem nye sanger i tillegg til alle de seks sangene som han slapp ut i fjor på EP. Mye trøkk i vente her altså.

17.mars
Allison Moorer «Down to Believing» er en plate som jeg personlig gleder meg til ta i nærmere kikk på. Allison Moorer har det med å overraske på platene, og det jeg har hørt så langt bærer bud om bilturer med sol, åpne vinduer og ukristelig høyt volum. Så få vi se hva helheten blir nå plata med 13 spor kommer ut.

24.mars
Canaan Smith som i fjor kom ut singelen med «Love you like that» kommer nå ut med en EP med tittelen «Canaan Smith» på Mercruy Records Nashville.

Striking Matches sitt debutalbum «Nothing But the Silence» er etterlengtet. Spøkefullt blir det sagt at denne har vært under bearbeidelse siden Bush var president. Derfor er det knyttet stor spenning til hva duoen Sarah Zimmermann på guitar, mandolin og vokal og Justin Davis på gitar og vokal kommer med.

31.mars
Darius Rucker sitt fjerde studioalbum «Southern Style». Singer-songwriteren har igjen samarbeidet med produsent Frank Rogers, som også var med på de tre foregående platene til Rucker. Grunnen til det er, følge Rucker selv, at han ikke vil gå inn i studio med en holdning om at han ønsker å skape noe nytt lydbilde. 

– Alt dreier seg om sangene for min del. Jeg vil ha store sanger, og har jeg det så er Frank det geniet som gjør det han må gjøre for å få et godt resultat, sier Rucker.

Now That’s What I Call ACM Awards 50 Years – er nok mange som venter på. En dobbeltalbum spekket med med bestselgere og høydepunkter fra ACM 50 års lange historie. Her finner du “The House That Built Me” av Miranda Lambert og Lady Antebellum’s “Need You Now”  på den først disken, men også klassikere som “Always on My Mind” av Willie Nelson, “Why Not Me” av The Judds, og “He Stopped Loving Her Today” av George Jones på disk to.  Andre superstjernen som bidrar er Taylor Swift, Carrie Underwood, Keith Urban, Brad Paisley, Alabama, Faith Hill, Loretta Lynn, Dolly Parton, og mange flere.

Da er det bare å vente…..

Knut E. Sandersen